Személygépkocsi B kategória

​Elméleti képzés:

Két képzési mód közül lehet választani.

1. A hagyományos tantermi oktatás: 7 alkalom alkalmanként 4x45 perc, tehát 28 tanórából áll.

2. E-learning. Interneten keresztül történő távoktatás, amihez egyeztetett időpontban személyes konzultációt is adunk. A tananyaghoz, ahol internet elérési lehetőséged van, bárhol hozzáférhetsz. Bármilyen eszközön (számítógép, laptop, tablet, okos telefon) tanulhatsz.

A választott tanfolyam elvégzése után, a hatóságnál, kell vizsgázni. Sikeres vizsga után kezdődhet a gyakorlati oktatás.

Gyakorlati képzés:

A kötelező 29 óra és 580 km megtétele a jelenlegi előírás. Ennek teljesítése a híresztelésekkel ellentétben, egyáltalán nem lehetetlen.  Tanulóink 50%-60%-a képes arra, hogy 29 óra alatt levezesse a kötelező km-t, de természetesen ez nem feltétlen jelent vizsgaérettséget.

A rutinpályán kezdjük az oktatást, ahol személyre szabottan próbáljuk a lehető legkevesebb időt eltölteni, hogy minél hamarabb a forgalomba tudjunk vezetni, mert meggyőződésem, hogy igazi gyakorlatra ott lehet szert tenni. Ami lényeges, hogy járművezetést elsajátítani csak guruló autóban lehet. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Tanulóink lakott területen kívűl és autópályán is gyakorolhassanak, és megtaníthassuk nekik, hogy magasabb sebességnél mire kell figyelni.

A vizsgára jelentkezés közös döntés. Ezt a tanuló és oktató együtt hozza meg akkor, ha mindketten úgy ítélik meg, hogy a felkészüléssel a megfelelő tudást birtokolja a jelölt.

ÚJ! Teslán tanulj! Budapesten lehetőség van Tesla Model 3-al megszerezni a jogosítványt!

Amit mi kínálunk:

Szakszerű, türelmes oktatás! Elsődleges törekvésünk, hogy tanulóink önállóan, biztonságosan tanuljanak meg vezetni és jogosítvány megszerzése után ne okozzon gondot, hogy A pontból B pontba eljussanak.

Fontosnak tartjuk, hogy az országúti és éjszakai vezetés ne csak papíron történjen meg!

Azért, hogy olyan tudás birtokosává tegyük tanulóinkat, amire egy kezdő vezetőnek is szüksége van a jogosítvány kézhezvétele után 2 évig, az összes vezetéstechnikai tréningünk árából 50-100% kedvezményt adunk.

Részletfizetési lehetőség.

Ami nálunk nincs:

Nincs nálunk 2-3 hónap autóra várakozás! (Sikeres KRESZ vizsga után1 maximum 2 hét.)

Nincs 10 óra ingyen vezetés. (Amit ingyen adnak, az vagy nincs, vagy később fizetjük meg az árát!)

Nincs folyamatos akció. (Főleg nem évekig tartó, mert ez csak reklámfogás!)

 

Ha rendelkezel már jogosítvánnyal és bizonytalan vagy a forgalomban vagy csak egy kis gyakorlást szeretnél, akkor kérlek nézd meg a 0km.hu weboldalt, ami erre nyújt segítséget.

Jelentkezés

Motorkerékpár  A, A1, A2, M kategóriák:

Elméleti képzés:

A motoros jogosítvány elméleti képzésénél szintén két mód közül lehet választani.

A hagyományos tantermi oktatás, ami alkategóriától függően 3-22 közötti órából áll, illetve interneten keresztül történő távoktatás, ami elvégzése után egy személyes konzultációt lehet igénybe venni, a vizsgára történő felkészítéshez.

 

Gyakorlati képzés:

A gyakorlati képzés a rutinpályán kezdődik, kategóriánként más-más óraszámban (lásd Árak), és minden kategóriában rutin vizsgát kell tenni. (Ez az A1-B kategóriában egybe van a forgalmi vizsgával.)

A rutinvizsga után tudunk a fogalomban gyakorolni, és a kategóriánként előírt óraszám és kilométer futás után lehet vizsgára jelentkezni.

Azt gondolom, hogy a motorozás veszélyesebb mint az autó vezetése, ezért teljes mértékben felkészültnek kell lenni ahhoz, hogy a forgalomban teljes biztonságban érezhessük magunkat!

Jelentkezés

 

Teslán Tanulj!

Teslán Tanulj!

Jogosítványt szeretnél? Teslán tanulj! Ha Tesla autóról álmodozol, vezess Teslával a jogsi megszerzésekor, ezzel közelebb kerülsz az álmaid valóra váltásához! Budapesti autósiskolánkban egy vadonatúj Tesla Model 3 típusú autót vezethetsz!

Bővebben

Vállalási feltételek

Vállalási feltételek

A jogosítvány megszerzéséhez olvassa el tájékoztatónkat.

Bővebben

Árak motorkerékpárra

Árak motorkerékpárra

Jogosítvány áraink motorkerékpárra

Bővebben

Árak személygépkocsira

Árak személygépkocsira

Jogosítvány áraink személygépkocsira. Lehetőséged van manuális váltós autón, automata váltós autón és Tesla Model 3-n is tanulni!

Bővebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el.

Bővebben

Jelentkezés

Jelentkezés

Jelentkezz jogosítványra a Többmintjogsihoz! Nálunk tanulhatsz manuális- és automata váltós autóval, TESLA MODEL 3-al, vagy motorkerékpárra is jelentkezhetsz!

Bővebben