Éld át a gondtalan Tesla automata váltós elektromos autó vezetés élményét Budapesten, Tesla élményvezetés keretében! Akár tanulni érkezel hozzánk, akár nem, nálunk lehetőséged van rá, hogy kipróbáld a legkorszerűbb technológiával felszerelt Tesla Model 3 néven ismert automata váltós elektromos autót! Budapesti autósiskolánk legújabb szolgáltatása a Teslán történő oktatás mellett a nagy népszerűségnek örvendő Tesla elektromos autó élményvezetés!

 

Tesla Model 3 élményvezetés

Ha nyitott vagy a világra, és szeretnél kipróbálni valami újat, ülj be a jövő volánja mögé és érezd, hogy milyen az, amikor tiéd a világ! Ismerd meg a Tesla elektromos autót, az automata váltó nyújtotta előnyöket, vagy csak élvezd a Tesla Model 3 autóba épített autopilot szolgáltatást!

 

Tesla élményvezetés

 

Automata váltós autó vezetése, kipróbálása

Automata váltós autókban a sebességváltó és a kuplung nincs beszerelve, ezeket a műveleteket már elvégzi helyetted az automata váltó. Ezzel jelentősen könnyebb autót vezetni! Ha szeretnéd kipróbálni, nálunk Tesla elektromos autón, Tesla élményvezetés keretében is megteheted, sőt! Hívd el barátodat is, hiszen ha ő is kedvet kap, a helyszínen azonnal jelentkezhet autósiskolánkba, ahol a jogosítványt Teslával, vagy automata váltós, de nem elektromos autóval is lerakható! Ha jogosítvány szerzéshez budapesti autósiskolát keresel, akkor is jó helyen jársz!

 

Jelentkezés automata váltós vezetésre

 

Vezess Teslával, és ajándékozz Tesla élményt!

Hívjátok meg haverotokat az első körre és ünnepeljetek együtt! Legyen szó legénybúcsúról, vagy szülinapról, az ünnepelt biztosan örülne egy ilyen nívós ajándéknak! Erősítsétek meg a barátságotokat csapatmunkával és meglepetés buli helyett (vagy mellett) legyen ez a közös ajándék! A Tesla élményvezetés a hölgyek számára is maradandó élmény és elegáns ajándék!

 

Élményvezetés Budapesten

 

Tesla autopilot mód, vagyis az önvezető autó kipróbálása

Ha szeretnéd kipróbálni, mi az az autopilot, vezess Teslával! Az autopilot, vagy robotpilóta mód a Tesla Model 3 élményvezetés során szintén kipróbálható a budapesti autósiskolánkban. A Tesla elektromos autók az autopilot kamerák és ultrahangos érzékelők segítségével, az emberi érzékelést meghaladó hullámhosszokon képesek érzékelni az elektromos autó körüli teret. Az érzékelt információkat a Tesla elektromos autókba beépített fedélzeti számítógép dolgozza fel és reagálja le. Autopilot módban a Tesla elektromos autó így egyaránt képes magától kormányozni, gyorsítani és fékezni a vezető aktív felügyelete mellett.

 

Érdekel az autopilot, szeretném kipróbálni

 

Jogosítvány gyorsan, Budapesten Teslával

Vezess Teslával, szerezz jogosítványt a Több mint jogsi Autósiskolában, amely szolgáltatások széles körét kínálja a vezetni tanulóknak, az autóvezetés és a Tesla elektromos autó rajongóinak. Válaszd a Tesla automata váltós oktatást, vagy tanulj bátran Teslával! Ha kedvet kaptál, már csak néhány kattintásra vagy az álomautó vezetésétől!

 

Tesla elektromos autó vezetés, jogosítvány Teslával

 

 

Kipróbálhatod a világ leginnovatívabb autóját (Tesla) városi körülmények között. A Tesla élményvezetés alatt egy fehér Tesla Model 3-ast vezethetsz.

 

Előre egyeztetett helyszínen 10-15 perc alatt bemutatjuk az autót, adminisztrálunk, majd 30 vagy 60 perc nettó vezetés következik.