Kedves Tibor!
Nem telik egy úgy nap, hogy ne gondolnék vissza a tréningre, a jó tanácsokra és persze a megcsúszásokra...
Ahol csak tudjuk, ajánljuk az oktatást, mert tényleg fantasztikus volt minden tekintetben. Külön köszönet a kifejezetten családias légkörért, amit az általad küldött e-mail is maximálisan visszaad!
Üdvözlettel: Wellinger Karcsi
Egy élmény volt, még ha nem is sikerült  jól megoldani :-)
Híresztelem!!   További sok sikert és kitartást a munkájához!!Nagyon kedves, szimpatikus volt!
Üdv: Janikné Markó Ildikó
 
 
A kis sikertelenségek (amiket persze nekem sikerült ill. nem sikerült abszolválni) eltörpülnek a hibátlan szakértelem és mérhetetlen türelem mellett. Minden elismerésem az oktatóé! Meg persze az időközben megtalált pszichológusé (is)!
Nagyon jó élményekkel és plusz ismerettel gazdagodtam! Köszönet érte!
Gyói Zsuzsa
 
 
Fantasztikus élmény, de főleg hatalmas tapasztalat. Ja, és rá jön az ember, hogy alig tud vezetni. Ajánlom mindenkinek! Kötelezővé kellene tenni mint a rutinozást. Csak így tovább fiúk!
Schmutz Zoltán
 
 
Egy éves jogosítvánnyal rendelkező fiatalember ajándéka volt a pálya kipróbálása. Minden jogosítvány megszerzéséhez kötelezővé tenném! Nagyon nagy élmény volt! Autóvezetőként is ( elmondás, széles vigyor...), nézőként is! Adrenalinnal, jókedvvel, élménnyel teli - teli töltött időt töltöttünk itt! Az oktató nagyon segítőkész volt, a jókedve, pozitív hozzáállása szintén 5 csillagot érdemel! Köszönjük, hogy itt lehettünk! Biztosan ajánlani fogjuk mindenkinek!
Berényiné Mészáros Anna Tünde