Jogosítványt szeretnél? Teslán tanulj vezetni, ha szeretnél kitűnni a többiek közül! Amikor a jogsi megszerzése a cél, légy céltudatos és magadért hozz döntéseket, ne másoknak akarj megfelelni! A jövő és a biztonság jár neked! Tesla elektromos autóval vezetni tanulni akár egy élmény is lehet, ezzel taposod ki a céljaid eléréséhez vezető utat!

Az ember örök álmodozó. Célokat tűz ki maga elé és igyekszik elérni azokat. Ahhoz azonban, hogy a céljainkat elérjük, el kell hinni, hogy az álmaink elérhetőek. Ha például Tesla elektromos autóról álmodozol, vezess Teslával a jogsi megszerzésekor, ezzel közelebb kerülsz az álmaid valóra váltásához! Annak a lehetősége, hogy Teslán tanulj vezetni, közelebb van, mint hinnéd, hiszen budapesti autósiskolánkban lehetőséged van kipróbálni a világhírű Tesla elektromos autót és az automata váltóval történő vezetést!

 

Váltsd valóra az álmaidat:
jogosítvány Teslával

Bármilyen célból szeretnél is saját autót, az ehhez vezető út első állomása a jogosítvány. Erre az ember többnyire akadályként gondol, de ettől nem kell feladnod az álmaidat! Mi lenne, ha akadály helyett a lehetőséget látnád magad előtt? Budapesten a mi autósiskolánk az első, aki elsőként állított az oktatásba egy Tesla Model 3 típusú autót, amit vezethetsz!

Ha saját autót akarsz, ne elégedj meg egy olyan autóval, ami az ismerőseidnek van! Rakd le a jogosítványod Teslával! Egy ilyen különleges lehetőséggel közelebb kerülhetsz álmaid autójához, ezzel ösztönözve magad arra, hogy mindent megtegyél az álmaidért.

Nagyon fontos azonban, hogy a jogosítvány nem csak egy papír, az autó pedig  nem csupán egy “viselet”, tudni kell vele bánni és ezzel óvni a saját, valamint mások testi épségét! Autósiskolánk szolgáltatásai nevünkhöz hűen több, mint egy jogsi, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy közelebb kerülhess az álmaidhoz és biztonságos, modern Tesla elektromos autóval tanulhatod meg a vezetést! Szerezz jogosítványt Teslával! Keresd fel budapesti autósiskolánkat! 

 

Légy félelmek nélküli,
magabiztos autósofőr!

Amikor az autóvezetésre gondolsz, bizonyára neked is a biztonság a legfontosabb, ezért sok éves tapasztalattal rendelkező oktatót keresel. Nagyon fontos szempont az is, hogy az autó, amiben vezetni tanulsz, biztonságos és megbízható legyen. Budapesti autósiskolánkban jogosítványodat Tesla autóval szerezheted meg!

A magabiztos autóvezetés egyik alapfeltétele a biztonságos autó. A Tesla Model 3 egy erős fémszerkezetű elektromos Tesla autó, amelyben tanuló vezetőként is biztonságban érezheted magad a volánnál.

A klímaváltozás forradalmi változást hozott az autógyártásba. Előtérbe kerültek az automata váltós, elektromos autók, ezzel az autóvezetés sokkal könnyebbé vált. Miért bonyolítanád a tanulást a hagyományos autóvezetéssel, amikor a jövő a Tesla elektromos autóké?

 

Rakd le gyorsan a jogsit:
vezess Teslával!

Mindenki gyorsan és akadálymentesen szeretne hozzájutni a jogosítványához, de a vezetés nem a szabályok bemagolásáról szól! Vizsga után a forgalomban már az életeddel játszol! Ahhoz, hogy a közlekedési szabályok miértjét is megértsd, ma már számos internetes alkalmazás is segíti a tanulásod. A Több mint Jogsi Autósiskola ezenkívül a környezettudatos gépjárművezetés híve, ami többek között azt jelenti, hogy a gyakorlati foglalkozásokhoz elektromos autó is választható.

A vezetést megnehezítő kézi sebességváltóval és kuplunggal felszerelt autók lassan kimennek a divatból, ezért hacsak nem kifejezetten ilyen autón szeretnél gyakorolni, már nem sokáig kell a mechanikus sebességváltástól tartanod! A Tesla automata váltós autók vezetése sokkal egyszerűbb, így bizonyos értelemben a jogosítvány Teslával és az automata váltóval könnyebben és gyorsabban megszerezhető.

Most már tudod, hogy semmi akadálya annak, hogy Teslán tanulj vezetni a jogosítvány megszerzéséhez. Mire vársz még? Jelentkezz online autósiskolánkban és válaszd a Tesla automata váltós autót a jogosítványod megszerzéséhez!

 

Jelentkezem a Tesla jogsira

 

Végül lássunk további 5 érvet, ami a Teslával történő tanulás mellett szól:

 

Azért TESLÁN tanulj vezetni, mert a világ leginnovatívabb autója, ami egyszerre sportos, és környezetbarát.

Azért TESLÁN tanulj vezetni, mert a biztonságodért 8 kamerát, 12 ultrahangos érzékelőt és 160 méterre előre néző radart építették be, ami érzékeli az úton lévő tárgyakat. Ezek segítenek az esetleges ütközés elkerülésében és megkönnyítik parkolást is.

Azért TESLÁN tanulj vezetni, mert az Euro NCAP tesztelésén, minden szempontból 5 csillagos értékelést kapott.

Azért TESLÁN tanulj vezetni, mert lényegesen gyorsabban és könnyebben tudod megtanulni, hogy miként kell kezelni egy autót, mint a hagyományos járművekkel.

Azért TESLÁN tanulj vezetni, mert belátható időn belül, minden autógyártó ilyen és ehhez hasonló tudású autót fog gyártani, így felkészülhetsz a jövőre.

 

VÁLASZD A JÖVŐT!

Jelentkezem a Tesla jogsira